laatutaustat.com

Suojaa uusi Iphone 13 Pro puhelimesi

Tilaa uuteen iPhone 13 Pro puhelimeesi suojakotelo iPhonetalo-verkkokaupasta ja näin varmistat laitteellasi olevan paras mahdollinen suojaus. Valitse puhelimellesi kotelo, joka sopii sinun käyttötarpeillesi parhaiten.

Ostamalla kotelon iPhonellesi voit käyttää puhelintasi huomattavasti huolettomammin, murehtimatta sitä, että puhelin vaurioituu. Kun yhdistät tilaukseen myös iPhone 13 Pro panssarilasin, ei sinun tarvitse koskaan huolehtia puhelimesi suojaamisesta uudestaan. Vilkaise tästä heidän tarjoamat suojakotelot iPhone 13 Pro puhelimelle.

Suojakuori vai suojakotelo?

Suojakuorilla tarkoitetaan tavallisesti kuoria jotka ovat muovisia ja suojaavat ainoastaan puhelimen takakannen. Yksi ilmeinen elementti uusien iPhone 13 Pro -mallien suojakuorissa on aiempaa kookkaampi leikkaus kameran ja salaman asetteluun.

Suojakotelot sen sijaan ovat tavallisesti sellaisia, jotka suojaavat sekä puhelimen taka- että etukuorta. Suojakotelot ovat lähes poikkeuksellisesti aina läpällisiä.

Yksi ratkaisevin tekijä suojakuorissa ja -koteloissa on ehdottomasti niiden materiaali. Yleisimmin materiaali on muovia, nahkaa, keinonahkaa tai kangasta. Nämä kaikki materiaalit kestävät hyvin kulutusta, mutta käyttäjän kannattaa valita kuori tai kotelo omien tarpeidensa mukaan. Jos puhelimen käyttäjä tahtoo vain suojata puhelimen helposti, suositellaan valitsemaan muovinen suojakuori.

Muovisia suojakuoria on saatavilla todella monissa eri kuoseissa ja väreissä. Jos puhelimen käyttäjä sen sijaan haluaa säilyttää luottokortteja puhelimen kanssa samassa kotelossa, suositellaan valitsemaan nahkainen tai keinonahkainen suojakotelo, jossa on riittävästi korttipaikkoja. Yksi haluttu ominaisuus on suojakotelon vedenpitävyys. Nykypäivänä löydät vedenpitäviä suojakoteloita, jotka ovat suunniteltu paljon ulkona liikkuville ihmisille.